Notaris Houtepen in Eindhoven

Notaris Houtepen vindt u aan de Stratumsedijk 99 in Eindhoven. Ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur - 17.30 uur. Natuurlijk is het mogelijk om bij u thuis te maken als dat nodig is. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Notaris Houtepen volgde na zijn benoeming tot notaris in 2000 notaris Pigmans op bij Pigmans Ras Janssen Notarissen. De akten en repertoria van notaris Van der Pas en notaris Pigmans van vóór 1999 liggen bij de Centrale Archiefbewaarplaats in Winschoten. De akten van notaris Pigmans van na 1 januari 1999 zijn nog via notaris Houtepen op te vragen.

Even voorstellen…

Dirk-Jan Houtepen

Dirk-Jan Houtepen

Dirk-Jan Houtepen is sinds 1 januari 2012 met zijn kantoor aan de Stratumsedijk 99 in Eindhoven gevestigd. Hier heeft hij alle ruimte om klanten verder te helpen als het gaat om notariële vragen over wonen, samenleven, erven en ondernemen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat weten ze ook bij het Juridisch Genootschap Eindhoven en Lionsclub Den Elzent. Want daar steekt Dirk-Jan graag zijn handen uit de mouwen.