Contact

Stratumsedijk 99
5614 HP Eindhoven

Postbus 2432
5600 CK Eindhoven

T: 040-7 878 878
E:


Notaris Houtepen in Eindhoven

Notaris Houtepen vindt u aan de Stratumsedijk 99 in Eindhoven. Ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur - 17.30 uur. Natuurlijk is het mogelijk om een afspraak in de avond of bij u thuis te maken als dat nodig is. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Notaris Houtepen volgde na zijn benoeming tot notaris in 2000 notaris Pigmans op. De akten en repertoria van de oud-notarissen Van der Pas en Pigmans van vóór 1991 liggen bij de Centrale Archiefbewaarplaats in Winschoten. De akten van oud-notaris Pigmans van na 1 januari 1991 zijn nog via notaris Houtepen op te vragen.

Even voorstellen…

Dirk-Jan Houtepen is sinds 1 januari 2012 met zijn kantoor aan de Stratumsedijk 99 in Eindhoven gevestigd. Hier heeft hij alle ruimte om klanten verder te helpen als het gaat om notariële vragen over wonen, samenleven, erven en ondernemen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat weten ze ook bij het Juridisch Genootschap Eindhoven en Lionsclub Den Elzent. Want daar steekt Dirk-Jan graag zijn handen uit de mouwen.

Nicole Wedemeijer is in 1995 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit en sinds november 2018 toegevoegd notaris in het protocol van notaris Houtepen. Na de beroepsopleiding voor het notariaat heeft Nicole de opleiding tot estate-planner met goed gevolg afgerond, heeft ervaring opgedaan op de verschillende notariële rechtsgebieden maar een voorkeur voor het ondernemingsrecht. Naast haar werk en het opvoeden van vier kinderen weet ze ook nog tijd vrij te maken om te hardlopen. Nicole is waarnemingsbevoegd, zodat zij bij afwezigheid van de notaris, ook akten kan passeren.

Daniëlle Kan is sinds 2003 als secretarieel medewerkster werkzaam in het notariaat, aanvankelijk op een kantoor in de buurt van Eindhoven maar sinds 2016 op het kantoor van Notaris Houtepen. Haar hart ligt bij het begeleiden van vastgoeddossiers, zoals het opstellen van akten van levering, hypotheekakten, akten van verdeling en alle bijkomende werkzaamheden. In clubverband hardlopen is een van haar passies naast skiën en wandelen in de natuur met haar hond.

Nienke Boere heeft jarenlange ervaring op het gebied van Personen- en Familierecht en heeft bijna alle mogelijke situaties met betrekking tot samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden, testamenten en levenstestamenten voorbij zien komen. Daarnaast verzorgt zij de royementsakten. Nienke is creatief, onderneemt graag dingen en houdt van muziek.

Copyright © 2021 Notaris Houtepen  -   Algemene voorwaarden  | Privacyverklaring
Copyright © 2021 Notaris Houtepen
Algemene voorwaarden |  Privacyverklaring
Webdesign & CMS by Downdijk