Notaris Houtepen in Eindhoven

Notaris Houtepen vindt u aan de Stratumsedijk 99 in Eindhoven. Naast notaris (Dirk-Jan) Houtepen, werken ook Angela van Gerwen-de Voogd als notarieel medewerker, Linda van den Hurk als administratief medewerkster en Pleun Hanegraaf als telefoniste/secretaresse, op ons kantoor.

Ons kantoor is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur - 17.30 uur. Natuurlijk is het mogelijk om een afspraak in de avond of bij u thuis te maken als dat nodig is. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Notaris Houtepen volgde na zijn benoeming tot notaris in 2000 notaris Pigmans op. De akten en repertoria van de oud-notarissen Van der Pas en Pigmans van vóór 1991 liggen bij de Centrale Archiefbewaarplaats in Winschoten. De akten van oud-notaris Pigmans van na 1 januari 1991 zijn nog via notaris Houtepen op te vragen.

Even voorstellen…

Dirk-Jan Houtepen is sinds 1 januari 2012 met zijn kantoor aan de Stratumsedijk 99 in Eindhoven gevestigd. Hier heeft hij alle ruimte om klanten verder te helpen als het gaat om notariële vragen over wonen, samenleven, erven en ondernemen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Dat weten ze ook bij het Juridisch Genootschap Eindhoven en Lionsclub Den Elzent. Want daar steekt Dirk-Jan graag zijn handen uit de mouwen.

 

Angela van Gerwen is gediplomeerd notarieel medewerkster. In 1993 startte zij haar loopbaan in het notariaat. Ze werkte een aantal jaren bij de lokale overheid, maar kon haar vak uiteindelijk niet missen. Sinds oktober 2015 werkt ze met veel plezier bij ons kantoor. Haar bijzondere aandachtsgebied is het vastgoed. Hierin begeleidt ze op een professionele en doortastende manier zowel particuliere als zakelijke klanten. Als enthousiast lid van de hondenvereniging weet ze hoe belangrijk is het is om duidelijk te zijn.

Linda van den Hurk werkt sinds 2002 in het notariaat en is als secretarieel en administratief medewerkster all round inzetbaar. Naast het vastgoed heeft het ondernemingsrecht haar bijzondere aandacht. Met puzzelen als haar grootste hobby weet ze ingewikkelde zaken altijd tot een oplossing te brengen.

Pleun Hanegraaf is na het behalen van haar diploma directiesecretaresse aan de slag gegaan bij notaris Houtepen. Als receptioniste ontvangt zij onze klanten met veel enthousiasme en staat hen met plezier te woord. Pleun is enorm secuur. Dat komt goed van pas bij de aanleg van dossiers, de correspondentie met klanten en het archiveren van allerlei documenten. In haar vrije tijd houdt ze van sporten en via sociale media onderhoudt ze een levendig contact met haar vrienden.

 

Copyright © 2018 Notaris Houtepen
Webdesign & CMS by Downdijk