Notaris kantoor Houtepen in Eindhoven

Dirk Houtepen is op 1 januari 2012 zijn eigen kantoor gestart aan de Stratumsedijk 99 in Eindhoven. Na zeven jaar als kandidaat-notaris te hebben gewerkt, heeft hij bij zijn benoeming in 2000 notaris Arie-Jan Pigmans, destijds werkzaam aan de Nachtegaallaan in Eindhoven, opgevolgd.

Naast zijn werkzaamheden als notaris is Dirk Houtepen ook maatschappelijk actief in Eindhoven als penningmeester van het Juridisch Genootschap Eindhoven, een vereniging die lezingen verzorgt voor juristen in de regio Eindhoven. Als lid van Lionsclub Den Elzent steekt hij graag zijn handen uit de mouwen om geld in te zamelen voor het goede doel in en om Eindhoven. Daarnaast is hij ook bestuurslid van de stichting President F.D. Rooseveltfonds, een stichting die de scoutingvereniging voor gehandicapte jongeren "Sc. Pres. F.D. Roosevelt" ondersteunt.
 

De akten en repertoria van de oud-notarissen Lunter en Van der Pas alsmede de akten van oud-notaris Pigmans van vóór 1991 zijn inmiddels overgebracht naar de Centrale Archiefbewaarplaats te Winschoten. De akten van oud-notaris Pigmans van ná 1 januari 1991 berusten nog onder notaris Houtepen en zijn dan ook via hem op te vragen.

Copyright © 2016 Notaris Houtepen
Webdesign & CMS by Downdijk